Naše

Šampion Amel Tuka u humanoj akciji: pozvao građane BiH da pomognu oboljelim mladim osobama, Nirmeli Kurtović i Almedinu Traki

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šampion Amel Tuka u humanoj akciji: pozvao građane BiH da pomognu oboljelim mladim osobama, Nirmeli Kurtović i Almedinu Traki – Atletski šampion i najbolji bh. sportista Amel Tuka pozvao je večeras građane BiH, a posebno one u Zenici i Kaknju, da se pridruže akcijama pomoći za svoje sugrađane Nirmelu Kurtović i Almedina Traku. Amel se nalazi na pripremama u Portugalu, ali redovno prati sva dešavanja u rodnoj BiH i aktivno, lično učestvuje u ovakvim akcijama. Na njegovu molbu, Zenicablog širi dalje vijesti o dvije akcije pomoći, riječima našeg šampiona.

:::::

Pozivam sve svoje prijatelje, poznanike, sve građane da pomognu na svoj način, onako kako mogu, svako u svojoj mogućnosti!!!  Molim vas da se svi zajedno uključimo i spasimo život nase lijepe Nirmele!  Meni je jako važna podrška mojih sugrađana tokom mojih nastupa, ali isto tako želim pružiti podršku i pomoći svojim sugrađanima, jer pred Bogom smo svi isti, sve do jednog koji hoda ovom zemljom!

Pozovite ovaj broj, podijelite sa svojim prijateljima kako bi zajedno po ko zna koji put pokazali da mi obični građani jedni drugima nikada nećemo okrenuti leđa niti se predati bez borbe!!! Hvala Mersima Patković koja me obavijestila o svemu! Budimo zajedno!  Nirmela, uz tebe je tvoj Amel!

Još jedan mladi Kakanjac treba našu pomoć!

Almedin Trako je 26-godišnjak koji već dvije godine boluje od karcinoma jetre. Doktori u BiH su dali svoj maksimum, ali nisu u mogućnosti da mu pomognu. U borbi za sinovo zdravlje, Almedinova majka je kontaktirala kliniku Acibadem maslah u Istambulu iz koje su joj javili da je moguć nastavak liječenje, a u drugoj fazi i transplatacija jetre.
Za tretman liječenja je neophodan novac u iznosu od 49 000 eura, bez troškova pratnje.
Kakanjci i dobri ljudi širom planete su pokazali da su ovolike sume dostižne samo ako se ujedinimo i saosjećamo sa onima kojima je naša pomoć potrebna.

Budimo dio još jedne humane priče.
Odazovimo se, naše malo za Almedina znači korak ka ozdravljenju.

Raiffeisen BANK
Žiro račun banke: 1610550000000032
Broj štednog računa: 09001344870
za Trako Almedin
Više informcija na br.tel. 062/447-244
032/553-362



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno