Nesreće

Samoubistvo u Vukotićima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Samoubistvo u Vukotićima – Mještani sela Vukotići kod Zenice, mahom demobilisani borci, okupili su se u blizini kuće svog komšije i bivšeg saborca, Sakiba Gulamića, čije su beživotno tijelo pronašli danas popodne u obližnjoj šumi, nekoliko stotina metara od njegovog porodičnog doma, gdje je živio sa suprugom i dvoje maloljetne djece. – Bijeda ga je natjerala da izvrši samoubistvo vješanjem.

Sakib je imao troje djece, u kući niko nije radio i nisu imali nikakvih primanja, niti su bili zdravstveno osigurani. Njegov maloljetni sin pokušavao je nešto zaraditi čuvajući ovce po selu, – rekao nam je potreseni Safet Gulamić, koji je zamolio sve koji mogu da pomognu Sakibovoj porodici.

Sakib Gulamić izašao je iz porodične kuće u selu Vukotići oko jedan sat iza ponoći i od tada mu se izgubio svaki trag. U šumi su njegovo beživotno tijelo pronašle komšije danas popodne.

rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno