Nesreće

Četrdesetšestogodišnji Nermin Gadžun poginuo kod Tičića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Četrdesetšestogodišnji Nermin Gadžun poginuo kod Tičića – Sa utorka na srijedu u 21,05 sati, na regionalnom putu Kakanj –Zenica u mjestu Tičići, došlo je do teške saobraćajne nezgode i kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Prema dostupnim informacijma vozilo „Opel Astra“, (J16-K-293), za čijim je upravljačem bio četrdestšestogodišnji Nermin Gadžun izletilo je sa dionice regionalne ceste usljed velike brzine na jednom asfaltnom udubljenju i došlo je prevrtanja vozila u kanal.

Usljed zadobijenih povreda Gadžun je preminuo na licu mjesta. Odmah po dojavi o nesreći izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Prema njegovoj naredbi tijelo vozača prevezeno je u prosekturu Gradskih grobalja u Visoko radi obdukcije, a vozilo prevezeno pred PS Kakanj.

Ova dionica regionalne ceste nije bila u prekidu dok je trajao uviđaj, a odvijao se jednom trakom naizmjenično. Saznajemo da je Gadžun bio uposlenik Rudnika Zenica i da je radio u jami Raspotočje. Istraga je u toku.

kaportal.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno