Biznis

Samo u Inter-comu cijeli asortiman potrošnog materijala za zavarivanje i varenje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pored aparata za varenje samo u Inter-comu možete pronaći cijeli asortiman potrošnog materijala za zavarivanje i varenje.

Abicor Binzel, Trafimet, Esab, Askaynak, Sigmat, Bohler welding, Morris, Iskra, Daihen Varstroj samo su neki brendovi koje Vam nudimo od velikog spektra rezervnih dijelova (dizne, šobe, difuzori i ostalo) kao i polikablove (vodeno i zračno hlađeni, ručni i strojni) MIG/MAG postupci i dijelove za iste.

Ukoliko su Vam potrebni još i nosači i šobe za CO2 aparate, difuzori, vratovi, bužiri, kao i sprejevi i paste za CO2 aparate onda pogledajte našu web ponudu i pronađite proizvod koji Vama odgovara, narudžbu je vrlo lahko izvršiti.

POGLEDAJTE KATALOG OVDJE

A za cijeli zavarivački program  posjetite:  https://alatnicentar.ba/kategorije-proizvoda/zavarivacki-program/ ili nas kontaktirajte na broj telefona : 032/460-333

Vaš INTER-COM D.O.O. ZENICA – Sve na jednom mjestu

Internet trgovina | ALATNI CENTAR
www.alatnicentar.ba
INTERNET TRGOVINA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno