Biznis

Sajam zapošljavanja ZDK- Arena petak od 9 do 12

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sajam zapošljavanja ZDK- Arena petak od 9 do 12 – U ime JU Služba za zapošljavanje ZDK, a u partnerstvu sa Federalnim zavodom za zapošljavanje i Ministarstvom rada, socijalne politike i izbjeglice ZDK, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Sajam zapošljavanja koji će se održati 8. aprila 2016. godine u Zenici u periodu od 9:00 do 12:00 sati, u Gradskoj areni u Zenici.

Sajam je namijenjen svim nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, ali i osobama koje žele promijeniti posao i graditi karijeru.

Za više od 50 prijavljenih poslodavaca sa područja ZDK, ovo je prilika da iskažu svoje kadrovske potrebe, te jednostavno i brzo pronađu radnu snagu. Učešće na Sajmu je prilika i svima koji traže posao da ostvare direktan kontakt sa poslodavcima.

Služba za zapošljavanje će, također, biti prisutna sa svojim pultom i saradnicima koji su spremni da Vam odgovore na sva pitanja koja su u domenu naših usluga.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno