Biznis

Sajam zapošljavanja 2019. u Žepču

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sajam zapošljavanja 2019. u Žepču – JU Služba za zapošljavanje ZDK u saradnji sa Federalnim zavodom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK i općinom Žepče, u svrhu povezivanja aktera tržišta rada i unaprjeđenja međusobne saradnje, a s ciljem efikasnijeg posredovanja u zapošljavanju i smanjenja broja nezaposlenih, organizuje „Sajam zapošljavanja 2019“ koji će biti održan 18.10.2019. godine u Žepču – Dom kulture, sa početkom u 09:30 sati.

Sajam je namijenjen kako poslodavcima tako i nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, ali i osobama koje žele promijeniti posao i graditi novu poslovnu karijeru.

Na Sajmu će učestvovati  36 poslodavaca sa područja općina Žepče, Zavidovići i Maglaj te je ovo prilika da na jednom mjestu se ostvare neposredni kontakti sa poslodavcima, da se prisutni upoznaju sa ponudom otvorenih radnih mjesta i predstave svoje kompetencije poslodavcima.

JU Služba za zapošljavanje ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno