Info Ostali sportovi Zenica

S radom počinje novi bh. sportski portal sa sjedištem u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bh. sport će u narednom periodu imati još jednu platformu za lijepe sportske priče. Naime, ekipa iz Zenica pokreće novi sportski portal “Sport bez cenzure (SPORTBC).

Bivši novinar portala sportsport.ba, Dino Kurbegović je jedan od idejnih tvoraca ovog novog projekta.

“Maloj, ali na početku odabranoj ekipi izuzetna je čast i privilegija što ćemo našim čitateljima iz Zenice, ZDK, ali i BiH donijeti mnogo sportskih informacija, promocija mladih sportista, razgovora, a sve to kako i sam naziv portala nosi naziv bez cenzure. Ovaj portal neće se suzdržavati da istakne svaku stranu priče bez obzira na to koliko kontroverzna ili nepopularna može biti. Misija ovog portala je osigurati da ljubitelji sporta dobiju pristup istinitim informacijama, bez uljepšavanja i političkih utjecaja. Neka “SPORT BEZ CENZURE” bude oaza istine u moru senzacionalizma i lažnih vijesti. Ovdje se cijeni prava suština sporta, nepristranost i hrabrost da se iznese istina bez obzira na posljedice” naveo je Kurbegović.

Facebook stranica portala: Sport bez cenzure.

Web stranica: www.sportbc.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno