Politika

S BiH ZDK: Suprotstavit ćemo se prodavačima magle!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

S BiH ZDK: Suprotstavit ćemo se prodavačima magle! – Uprkos aktuelnosti programske orijentacije, državotvorne misije i konzistentnog političkog djelovanja Stranka za Bosnu i Hercegovinu je od 2010.godine doživljavala izborne neuspjehe.

Odlučni u namjeri da sprijeće novi izborni neuspjeh, sinoć je u Doboj Istoku, u organizaciji kantonalnog vijeća S BiH Tuzla, uz prisustvo Amera Jerlagića, predsjednika stranke,

Muhidina Alića, predsjednika Glavnog odbora i Besima Imamovića, potpredsjednika stranke, održana radno-konsultativna sjednica predsjednika kantonalnih i regionalnih vijeća i predsjednika općinskih savjeta sa područja Tuzle, Zenice, Doboja i Brčkog.
Cilj radne sjednice bila je razmjena iskustava i usaglašavanje aktivnosti na organizacionom i kadrovskom jačanju u pripremama za predstojeće političke akcije, posebno u organizacijama u kojima nisu ostvarene sve pretpostavke za potpunije i sadržajnije političko djelovanje.

Potvrđeno je da je programska orijentacija stranke najatraktivniji adut i najbolje rješenje kojim se može efikasno suprostaviti ekspertima magle i političkim snagama koje ucjenjuju državu i građane kad god hoće držeći ih u političkom ćorsokaku.
Ocjenjeno je da stranka ima potencijal za izborni rezultat koji će omogućiti participaciju u procesu odlućivanja na svim nivoima, uključujući i nivo državnog predsjedništva a oslonac će biti na hrabrim i odlučnim kadrovima koji imaju osjećaj odgovornosti prema državi i građanima.

Stranka za BiH, Kantonalno vijeće Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno