Politika

FMNS Zenica: Održan Prvi kongres Foruma mladih Naše stranke, Naida Omerdić član Predsjedništva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FMNS Zenica: Održan Prvi kongres Foruma mladih Naše stranke, Naida Omerdić član Predsjedništva – Mladi iz Zenice su učestvovali u Prvom kongresu Foruma mladih Naše stranke koji je odrzan u petak, 13. Oktobra, gdje je usvojen Statut Foruma i izabrano novo rukovodstvo.

Ispred zeničkog Foruma mladih Naše stranke učestvovali su Ajla Ćerimović, Safeta Kavaz, Dzenan Pjanić sekretar FMNS Zenica i Naida Omerdić predsjednica FMNS Zenica koja je izabrana u Predsjedništvo Foruma mladih Naše stranke.

‘Već dugo Forum mladih Naše Stranke Zenica radi na lokalnom nivou, radujemo se što smo uspjeli oformiti državni Forum zajedno sa našim članovima iz drugih dijelova BiH. Pozivam sve da nam se pridruže i da zajedno gradimo našu budućnost ovdje.”, rekla je Naida Omerdić, predsjednica Foruma Mladih Naše stranke Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno