Info

Ruše vam aplikacije? Ručno trebate ažurirati aplikaciju Android System VebView

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ruše vam aplikacije? Ručno trebate ažurirati aplikaciju Android System VebView- Mnogi korisnici Android sustava proteklih dana imali su problema s rušenjem Googleovim aplikacija, ali sada je objavljeno kako mogu riješiti te probleme.

Ljudi nisu mogli otvoriti mail servise niti WhatsApp jer su se aplikacije neprestano gasile same od sebe. Resetiranje telefona nije pomoglo, a ispostavilo se da je problem bila aplikacija Android System VebView. Ona je dio samog sustava zaduženog za prikazivanje web sadržaja u aplikacijama.

U međuvremenu su se javili i iz Googlea s rješenjem koje je prilično jednostavno, potrebno je ručno ažurirati tu aplikaciju.

To možete napraviti tako što ćete otvoriti Google Play Trgovinu, pronaći spomenutu aplikaciju, kliknuti na opciju “Update” (ažuriraj) i na kraju to isto napraviti s aplikacijom Google Chrome.

U Googleu su rekli da je problem bio u lošem ažuriranju koje su uklonili i postavili novu verziju aplikacije.

U rijetkim slučajevima kada ovaj postpupak neće pomoći treba otići u postavke telefona. Tu trebate naći tab za aplikacije i notifikacije i u njemu polje za Google Play Store. Ovdje se nalazi opcija pohrane (storage & cache) i trebate ručno obrisati podatke (clear data) i ponovno ažurirati aplikacije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno