Rukomet

Rukometni turnir “Srce Bosne 2022.” za veterane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vlašić će od 24. do 27. marta biti domaćin najvećeg regionalnog rukomentog turnira za veteranke i veterane “ Srce Bosne 2022.”

Turnir organizuje VRK “Borac Travnik” a očekuje se učešće oko 600 rukometašica i rukometaša iz regiona a među njima će bit i brojni rukometni velikani: Nikša Kaleb, Nebojša Golić, Sergej Sokolov, Zoran Mikulić, Tatjana Polajner, Zorica Mugoša, Darko Galić itd

Na turniru nastupa deset ekipa veteranki podijeljenih u tri grupe, i dvadeset i pet ekipa veterana podijeljenih u osam grupa. Sve utakmice odigravaju se u sportskoj dvorani Hotela “Sunce”.

Ovo je šesto izdanje turnira a s obzirom da posljednje dvije godine turnir nije održan zbog COVID pandemije očekuje se da će ovaj turnir biti najbolji do sada. Osim rukometnih nadmetanja sve učesnike na Vlašiću kao i prethodnih godina očekuje i odlična zabava, naglašavaju iz VRK “ Borac Travnik”, te pozivaju sve ljubitelje rukometa da im se pridruže na Vlašiću u navedenim danima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno