Rukomet

Rukometna Premijer liga se nastavlja 10. februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rukometna Premijer liga se nastavlja 10. februara – Izvršni Odbor RSBiH na svojoj sjednici održanoj 01.02.2017. godine u Mostaru donio je jednoglasnu odluku da se prvo kolo Premijer lige BiH koje je bilo predviđeno za 03/04 02. 2017 . godine , na osnovu zahtjeva klubova, prolongira za 10./11. 02. 2017. godine.

„Kako je nakon sjednice izjavio Smajo Karačić, generalni sekretar saveza u ostavci, uskoro bi trebao biti riješen problem oko preregistracije saveza koju je naredila Porezna uprava Federacije zbog nelegalnog statuta. Cijeli problem je nastao u Federaciji BiH, jer bošnjačka i hrvatska komponenta u RS BiH nisu uspjele postići dogovor oko preregistracije, dok je Rukometni savez RS-a uredno registrovan u Republici Srpskoj“, objavili su na rtvze.

Nova sjednica Izvršnog odbora zakazana je za 8. februar u Banja Luci, na kojoj će biti riječi o Statutu i preregistraciji Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.

E. Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno