Rukomet

Rukometaši Čelik Juniora dočekuju RK “Bosna TS”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sutra će seniorska ekipa škole rukometa “Čelik Junior” u posljednjem kolu Prve rukometne lige Federacije BiH (sezona 2014/15) ugostiti rukometaše iz Tešnja, Rukometni klub “Bosna TS”.

U drugom dijelu prvenstva Zeničani nisu imali niti jedan domaći poraz, te se nadaju da će uz pomoć podrške sa tribina i ovoga puta ostati neporaženi: “Naši momci su u proljetnom dijelu sezone ostvarili zapažen rezultat, te savladali klubove sa velikom tradicijom, kako kod kuće tako i u gostima. Bilo je par padova u igri, ali je to sasvim očekivano budući da smo u Prvoj ligi najmlađa ekipa, sa prosjekom godina 20. Sutra će naši momci u posljednjem kolu u ovoj sezoni dočekati tešanjsku Bosnu, te se nadamo da ćemo i ovoga puta, uz podršku Zeničana i Zeničanki, ostati neporaženi na domaćem terenu.” – kazali su iz Čelik Juniora.

Susret Prve rukometne lige između RK Čelik Junior i RK Bosna TS na rasporedu je u nedjelju (17. maj) u 16:00 sati, a cijena ulaznice iznosi 1,00 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno