Zabava

Romantična komedija “Sad ili nikad” sa Jenifer Lopez u glavnoj ulozi i film “Leptir” na programu od 3. januara

Romantična komedija “Sad ili nikad” sa Jenifer Lopez u glavnoj ulozi i film “Leptir” na programu od 3. januara – Početak 2019. godine  će biti itekako zanimljiv u Multiplexu „Ekran“ Zenica.  Naime, od 03. januara na programu su dva nova  filma „SAD ILI NIKAD“ i „LEPTIR“, a publika će cijeli mjesec januar uživati i u  Zimskoj filmoteci.  Romantična komedija „Sad ili nikad“ sa Jenifer Lopez u glavnoj ulozi će nas vratiti u zlatno doba romantičnih komedija, te će publika zasigurno uživati u ovom novogodišnjem osvježenju.  Film „Leptir“ nas upoznaje sa pričom u kojoj je Henri „Papillon” Charriere sitni kriminalac, pogrešno uhićen i optužen za ubojstvo koje nije počinio, te je osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj kažnjeničkoj koloniji na Devils Islandu u Francuskoj Gvajani.

SAD ILI NIKAD

Ako ste voljeli romantične komedije Vjenčanje iz vedra neba s Matthewom McConaugheyjem, Dogodilo se na Manhattanu i Za sve je kriva svekrva sa Jennifer Lopez u glavnim ulogama, ovu ćete obožavati! Radnja filma prati Maju (Lopez), trgovkinju, koja potpuno mijenja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu. Maja živi u Queensu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodijele nekom drugom, uz pomoć falsificiranog životopisa i najbolje prijateljice Joan dobije uredski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno poraditi na svom stilu.

TERMINI PROJEKCIJA:  Svaki dan od 20 i 30

Trailer filma „SAD ILI NIKAD“:

LEPTIR (PAPILLON)

Henri „Papillon” Charriere je sitni kriminalac, pogrešno uhićen i optužen za ubojstvo koje nije počinio, te je osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj kažnjeničkoj koloniji na Devils Islandu u Francuskoj Gvajani. Odlučan da pobjegne iz zatvora, udružuje se s ekscentričnim krivotvoriteljem Louisom Degom (Rami Malek), koji u zamjenu za zaštitu pristaje financirati njegov bijeg. Međutim, svaki njegov pokušaj bijega završava uhićenjem i još gorim kaznama. Film donosi fascinantnu priču o njegovoj ustrajnosti da usprkos strogim i mučeničkim kaznama i dalje nastoji pronaći svoj put u slobodu.

TERMINI PROJEKCIJA:  Svaki dan od 20:00

Trailer filma „LEPTIR“:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem