Zabava

Multiplex Ekran Zenica: najava programa za januar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran Zenica: najava programa za januar – U pretprodaji ulaznice za film “Sjećaš li se, Dolly Bell”, kao i za regionalnu hit komediju “Taksi bluz”  koja nam stiže 24. januara na program Multiplexa EKRAN Zenica.

Multiplex “Ekran” Zenica će i u 2019. godini nastaviti sa zanimljivim filmskim i programskim sadržajima,  te će svakodnevno publici nuditi najzanimljivije i najrazličitije kulturne i edukativne programe.

Naime, već u januaru, u saradnji sa Filmskim Centrom Sarajevo,  sa realizacijom počinje aktivnost K’o nekad u kino, kroz koju će publika imati priliku da kao nekad u kinu pogleda neke od najvećih bosanskohercegovačkih filmskim klasika. S tim u vezi, 24. i 25. januara s početkom u 19:00 sati, na programu je film “Sjećaš li se, Dolly Bell”, za koji su, zbog velikog interesa, ulaznice puštene u pretprodaju.

Također, u pretprodaji su i ulaznice za hit komediju “Taksi bluz”, koja stiže 24. januara, a u kojoj igraju Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Milena Predić, te mnogi drugi.  Uz sve navedeno, od 3. januara na programu je i Zimska filmoteka, što će biti prilika da publika po akcijskim cijenama pogleda filmove iz prethodne godine koje su slučajno propustili.

Osim redovnih filmskih sadržaja, publiku očekuju i književni i muzički sadržaji. Pa tako, 15. januar je rezervisan za veliku promociju knjige “Huzur”, Martine Mlinarević Sopta, a već 17. januara, u Multiplexu “Ekran” Zenica publiku očekuje sevdah druženje “Noć sevdaha i starogradske muzike”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno