Nogomet

Robijaši slave rođendan!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Narednu utakmicu Čelik igra svoju posljednju utakmicu u ovoj polusezoni, a Robijaši će taj dan proslaviti svoj 35. rođendan!

Od svog nastanka, Robija je prolazila kroz razne faze i borbe… bili smo protiv upravljačkih struktura kluba, političara, mešetara, sitnih interesdžija i raznih frakcija, ali sve ove godine stajali uz svoj Čelik i štitili njegove interese bez obzira na sve uspone i padove koje su pratile klub i grupu.

Nakon svega, možemo biti izuzetno ponosni, prije svega na činjenicu što smo sačuvali klub od pripremljenog gašenja i što je uz nas Čelik svakoga dana sve bliži svom konačnom cilju. Još 2014. godine smo krenuli u borbu koja još uvijek traje ali uskoro će završiti i služit će na ponos svim Čelikovcima koji će se ponosno dičiti kako je navijačka grupa oporavila posrnuli klub, ali istovremeno poslužiti i kao nauk budućim generacijama da se isplati iskreno boriti za svoje ideale bez obzira na sve prepreke.

Ovo će biti jedinstvena priča, ne samo u državi nego i puno šire, a mnogi od nas će toga postati svjesni tek kada se vratimo tamo gdje nam je mjesto.

Jako se ponosimo i činjenicom da je Jug danas zdrava i jedinstvena tribina iskrenih i srčanih momaka koji nemaju nikakvih drugih interesa osim zdravog Čelika i jakog Juga i tako će ostati!

Rođendan proslavljamo na svojoj tribini i ovom prilikom pozivamo sve članove grupe a i sve one koji se osjećaju ili su se nekad osjećali dijelom Robijaša da se okupimo na Jugu i proslavimo 35. godina postojanja Robijaša.

Od svojih starijih drugova s drugih tribina očekujemo da stanu u kop s nama jer su i oni obiljelježili postojanje Robijaša, te je Jug i njihova tribina, a od igrača da nam uveličaju slavlje koje ćemo nastaviti koncertom kojeg ćemo uskoro najaviti.
Čelik – Zvijezda Gradačac,

Petak, 24.11.2023.
18:00
Stari, mladi, istok, zapad – svi na Jug!
Sretan rođendan, Robijo!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno