Zenica

Foto: Robijaši 1988 paketići za mališane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Robijaši 1988: paketići za mališane – Već duži niz godina članovi Udruženja “Robijaši 1988” organizuju podjelu paketića na stadionu Bilino polje. I ovaj put su naši gosti bili štićenici Centra za socijalnu pomoć, Udruženja LOTOS koje se brine za djecu sa poteškoćama u razvoju, kao i drugi mališani koji trebaju našu pomoć.

Poseban gost nam je bila naša devetogodišnja sugrađanka Sajjra Poljo. Djevojčica koja je krajem februara ove godine povrijeđena kada je pred kućom udario automobil. Osim paketića, Sajjri je uručena i novogodišnja čestitka sa skromnom novčanom donacijom članova našeg Udruženja kako bismo njoj i njenim roditeljima barem malo olakšali putovanje na liječenje u Austriju. Djed Mraz je obradovao pedesetak mališana.

Danijel, Nezira, Delila, Edina, Salih, Hana, Jelena, Kerim, Ana, Gabrijela, Ema, Adna, Mia, Arijan, Tarik i mnogi drugi su se posebno obradovali kada im je Djed Mraz uručio Kinder jaje. Vesela lica malenih i zahvalnost u očima roditelja su još dokaz da Robijaši vrlo često organizuju i učestvuju i u humanitarnim akcijama.

Na kraju se moramo zahvaliti i onima koji su nam svojim donacijama pomogli da završimo ovaj projekt: Emir Č., Armin A., Recepcioneri hotela Zenica, Ajdin Dž., Refa Almy, Omar & Elvisa D., Kenan J., Nermin Ć., Elvin, Nesko, PP Club, Zlatan U., Darko M., Adi B., Meliha P., Ajdin I., Amir K., Armin Z., Haris Z., Haris O., Dado S., Almedin M., Majda & Emir Š., Kenan Ć., Dragana P.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno