Nogomet

RM-LH novi zlatni sponzor NK Čelik

RM LH sponzor NK Čelik
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija RM-LH i nogometni klub Čelik Zenica danas su u prostorijama kluba potpisali novi sponzorski ugovor, čime je naš klub dobio još jednog zlatnog sponzora.

RM-LH dinamična je, pouzdana i društveno odgovorna kompanija koja je orijentisana na međunarodno tržište. Osnovani su 1988 godine u Zenici, a imaju svoju podružnicu u Wiesbadenu u Njemačkoj.

Kroz godišnji sponzorski ugovor, NK Čelik Zenica i RM-LH zajednički će raditi na međusobnoj promociji, a podrška kompanije RM-LH sasvim sigurno će doprinijeti ozdravljenju našeg kluba.

“ Velika je satisfakcija i vjetar u leđa kada osjetite da domaće firme prepoznaju rad i namjere Upravnog odbora NK Čelik, administracije kluba, trenera i igrača, a to je postojan i stabilan klub. Firma RM-LH na čelu sa gospodinom Mirsadom Čizmom je još jednom pokazala odanost prema našem klubu, te će klub učiniti sve da ta dugogodišnja odanost ne bude samo puko sponzorstvo, nego da se vrati kroz partnerski odnos, jer mi od Čelika pravimo firmu koja će biti zanimljiva svim privrednim subjektima u gradu, državi i šire. NK Čelik će svojim radom i djelovanjem biti pokretač nekih novih vjetrova na zadovoljstvo kluba, navijača i njegovih poslovnih partnera. U ime NK Čelik Zenica, ali i u svoje lično ime, želim da se zahvalim firmi RM-LH što je odlučila da bude zlatni sponzor kluba,te prepoznala naše korake koji vode do uspjeha” istakao je Denis Mušović, predsjednik UO.

“Kompanija RM-LH d.o.o. Zenica, kao veliki prijatelj sporta duži niz godina podržava sportske kolektive u Gradu i okruženju. Pored svih projekata i na ovaj način želimo podržati ozdravljenje NK Čelik Zenica. Iskreno želim da se NK Čelik što prije vrati na puteve sportskog uspjeha. Također, koristimo ovu prigodu da pozovemo i druge privredne subjekte da se uključe i podrže projekat” istakao je finansijski direktor kompanije Abaz Alispahić.

Još jednom upućujemo iskrenu zahvalnost kompaniji RM-LH i nadamo se uspješnoj saradnji.

Izvor: nkcelik.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno