Rukomet

RK Čelik Zenica: postoji opcija da utakmice preselimo u Kakanj, Žepče ili Visoko

RK Čelik Zenica: postoji opcija da utakmice i treninge preselimo u Kakanj, Žepče ili Visoko- Nakon jučeršnjeg prijateljskog susreta u Visokom sa domaćinom Bosnom iz RK Čelik su istakli da se ovaj klub nalazi u dosta nezavidnom položaju što se tiče organizacije domaćih utakmica.

Nakon nerazumnog ultimatuma menadžmenta Gradske arene Husejin Smajlović gradskim sportskim klubovima, u Upravi RK Čelika ozbiljno razmatraju varijantu da treninge i utakmice igraju u Kaknju, Žepču ili Visokom.

– To je sramna odluka direktora i menadžmenta gradske Arene. Mi smo utakmicu sa Bosnom trebali igrati u Zenici, ali nam se finansijski više isplatilo da platimo autobus i igramo u Visokom. Uprava Arene nam traži 500 KM i to da igramo utakmicu samo na jednoj trećini Arene, gdje i treniramo?! Prema najavi direktora Arene Nedima Talića, za igranje utakmica na čitavom terenu Arena košta visokih 2.000,00 KM- istakao je trener RK Čelik Zenica Seldin Rizvanović.

,,Ako takva odluka o plaćanju Arene ostane, RK Čelik će razmotriti varijantu da sve utakmice igra van Zenice – stav je Upravnog odbora RK Čelik”.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem