Rukomet

RK Čelik u utorak protiv reprezentacije Kuvajta

RK Čelik u utorak protiv reprezentacije Kuvajta- U nizu prijateljskih utakmica nakon međunarodnog rukometnog turnira Zaim Kobilica, rukometaši Čelika u utorak igraju prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Kuvajta, koja se dvadesetak dana nalazi na pripremama u Sarajevu.

ek ce”Nazvao me predstavnik kuvajtske reprezentacije i ponudio da u utorak, 31. augusta odigramo prijateljsku utakmicu u Sarajevu, čime oni završavaju svoj boravak na pripremama u BiH. Pošto smo ranije za srijedu već dogovorili utakmicu protiv premijerligaša RK Maglaja, konsultovao sam trenera Mikija Filipovića i on se složio da igramo i utakmicu sa reprezentacijom Kuvajta u Sarajevu“, rekao je za naš portal Pane Škrbić, predsjednik RK Čelika.

Utakmica se igra u sporskoj dvorani hotela Hills u Sarajevu, sa početkom u 19 sati. RK Čelik nastupa u kompletnom sastavu. U tim se nakon povrede vraća kapiten Mirza Dervenčić, a zbog povrede na treningu i dalje je neizvjestan nastup mladog Adija Mešinovića.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: