Rukomet

RK Čelik u utorak protiv reprezentacije Kuvajta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

RK Čelik u utorak protiv reprezentacije Kuvajta- U nizu prijateljskih utakmica nakon međunarodnog rukometnog turnira Zaim Kobilica, rukometaši Čelika u utorak igraju prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Kuvajta, koja se dvadesetak dana nalazi na pripremama u Sarajevu.

ek ce”Nazvao me predstavnik kuvajtske reprezentacije i ponudio da u utorak, 31. augusta odigramo prijateljsku utakmicu u Sarajevu, čime oni završavaju svoj boravak na pripremama u BiH. Pošto smo ranije za srijedu već dogovorili utakmicu protiv premijerligaša RK Maglaja, konsultovao sam trenera Mikija Filipovića i on se složio da igramo i utakmicu sa reprezentacijom Kuvajta u Sarajevu“, rekao je za naš portal Pane Škrbić, predsjednik RK Čelika.

Utakmica se igra u sporskoj dvorani hotela Hills u Sarajevu, sa početkom u 19 sati. RK Čelik nastupa u kompletnom sastavu. U tim se nakon povrede vraća kapiten Mirza Dervenčić, a zbog povrede na treningu i dalje je neizvjestan nastup mladog Adija Mešinovića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno