Rekreacija

Rezultati Policijade

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U okviru sportskih takmičenja uposlenika Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona povodom 15. maja, Dana policije, dana 29.04.2015. godine, u sali Osnovne škole „Vladimir Nazor“ u Zenici, održano je takmičenje u stonom tenisu. Ukupno je bilo prijavljeno 67 takmičara, 45 u muškoj i 22 u ženskoj konkurenciji. Nakon izvlačenja parova, mečevi su se igrali u dva dobijena seta, do 11 poena, a pobjednici su prolazili dalje tako da se do finala igralo na ispadanje.
U finalu, u muškoj konkurenciji, našli su se Mato Pranjić iz Policijske stanice Usora i Besim Sejdić iz Policijske stanice Tešanj, a u ženskoj Zumra Bilkanović iz Specijalne policijske jedinice i Marija Todorović iz Policijske uprave Žepče. Bolju igru su pružili Mato Pranjić i Zumra Bilkanović, te su na kraju finalnih mečeva izašli kao pobjednici.
Takmičenje je proteklo u fer i korektnoj igri, a konačan poredak je na kraju izgledao ovako:

Muškarci

    Mato Pranjić, PS Usora
    Besim Sejdić, PS Tešanj
    Davor Franjić, PU I Zenica
Žene

    Zumra Bilkanović, Specijalna policijska jedinica
    Marija Todorović, PU Žepče
    Mirnesa Kulović, PS Kakanj
Pobjednicima u obje konkurencije su dodijeljeni pehari i diplome, a drugoplasiranim i trećeplasiranim diplome. Bilo je ovo još jedno lijepo druženje uposlenika MUP-a, a sve pohvale, kao i svake godine, idu organizatoru, Sektoru za podršku.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno