Rekreacija

3. kolo Lige navijača

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda odigrano je i 3. kolo Lige navijača u kojem nije bilo većih iznenađenja. Ekipe navijača Bayerna i Sanliurfaspora savladale su protivnike visokim rezultatima. Bayernovci su navijačima Liverpoola postigli 13 golova, a primili svega 6 iako je na poluvremenu bilo neriješeno 4:4. Navijači Sanliurfaspora su u “turskom derbiju” ostvarili svoju drugu uzastopnu pobjedu savladavši navijače Fenerbahcea sa visokih 13:2. Najneizvjesniji susret ponovo su igrali navijači Lazia koji ovaj put nisu imali dovoljno snage i sreće da savladaju favorizovane navijače PSGa, ali su ipak prošli sa malom razlikom izgubivši 10:6.

Na tabeli i dalje vode navijači PSGa koji imaju 6 bodova i utakmicu manje, dok sa začelja još uvijek gleda ekipa navijača Fenerbahcea bez ijednog osvojenog boda.

Iduće kolo se zbog praznika igra tek 10. maja kada se sastaju navijači Liverpoola iFenerbahcea, Lazia i Sanliurfaspora, dok će derbi kola odigrati navijači Bayerna i PSGa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno