Nogomet

Remi Travnika i Čelika u prijateljskom meču

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Travnika i Čelika danas su na stadionu Dolac na Lašvi odigrali svoj drugi pripremni meč u okviru priprema za nastavak sezone u 1.ligi FBiH, te Drugoj ligi FBiH, grupa Centar. U jednoj tvrdoj utakmici, na kraju rezultat je glasio 1:1.

Travnik je u prvoj pripremnoj utakmici prošlog vikenda savladao ekipu Rudar Kamengrad 3:0, dok je Čelik u gostima poražen od Slobode rezultatom 2:1.

Današnji meč po lijepom vremenu i dobrim uslovima za igru privukao je dvije stotine gledatelja, među kojima je više od pola bilo iz Zenice. Iako je bilo nekoliko prilika za gol, na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 0:0.

U drugom poluvremenu treneri su napravili veliki broj izmjena, a u finišu utakmice dva gola. Prvo su gosti poveli preko iskusnog napadača Aidina Mahmutovića koji je pogodio za 0:1. Samo minutu kasnije nakon odličnog prodora Forića, koji je srušen u šesnaestercu, gol s bijele tačke za 1:1 postiže Mirko Vujica, to je ujedno bio i konačni rezultat utakmice.

Narednu utakmicu Travnik će igrati u srijedu na stadionu Dolac na Lašvi protiv ekipe Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Nogometaši Čelika narednog vikenda će ponovo igrati u gostima pripremni meč, ovaj put protiv Novog Šehera.

Autor: D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno