Nogomet

Predstavljamo četiri mlada nogometaša koji su priključeni ekipi Čelika u zimskoj pauzi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Ostalo je još nešto manje od mjesec dana do početka druge polusezone Druge lige FBiH – Centar. Ekipa vrijedno trenira, a nekoliko igrača se priključilo našem klubu.
Armin Šarić, dvadesetogodišnjak koji igra na poziciji veznog igrača, je prvo pojačanje u našoj ekipi. Šarić je za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastupio u nešto više od 20 utakmica, a u dosadašnjoj karijeri nosio je dres FK Sarajevo. Nakon povrede koljena uspio se vratiti na fudbalski teren i nametnuti se treneru Skočibušiću.
Drugo pojačanje u crno-crvenom dresu je povratnik u Čelik, Emir Karalić, koji igra na poziciji napadača i krila. Devetnaestogodišnji Karalić u karijeri je nastupao za omladinske pogone našeg kluba, Mladost Doboj-Kakanj i Rudar Kakanj. U prvoj pripremnoj utakmici je uspio postignuti pogodak na debiju u seniorskom dresu Čelika.
Crno-crvenim momcima su se također pridružila dva juniora našeg tima, Ali Međuseljac (napadač) i Tarik Kovač (bek).
Nema sumnje da će momci spremno dočekati nastavak prvenstva, a već danas nas očekuje druga pripremna utakmica protiv NK Travnik koja se igra na stadionu Dolac sa početkom od 13:30h.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno