Nogomet

Remi nogometaša visočke Bosne i Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Remi nogometaša visočke Bosne i Čelika – Koristeći pauzu u prvenstvu Premijer lige BiH zbog reprezentativnih obaveza, nogometaši visočke Bosne i zeničkog Čelika odigrali su u Visokom kontrolnu-prijateljsku utakmicu. Završeno je neriješenim rezultatom.
Rezultat: NK Bosna Visoko – NK Čelik 2:2 (0:1);
Strijelci: 0:1 (Smriko u 30.), 1:1 (Suša u 54.), 2:1 (Džafić u 68.), 2:2 (Duvnjak u 87.);

Trener Bosne Faruk Dedić je na teren poslao igrače sa manjom minutažom uz par standardnih prvotimaca, dok je Ivo Ištuk izveo, u ovom momentu, najbolji mogući sastav Čelika, objavili su na stranici nk bosna visoko. U posljednjih nekoliko utakmica Zeničani su imali veliki problem, a to je realizacija prilika. U utakmicama protiv Bosna-Seme (kup), Krupe i Mladosti izabranici Ive Ištuka stvorili su dosta šansi, ali je realizacija definitivno veliki problem za crno-crvene. Nogometaši Čelika su postigli samo sedam golova u 11. kola (najmanje od svih Premijerligaša, nap.a.), tako da i tu definitivno leži jedan od problema što su trenutno na posljednjoj poziciji u ligi.

Inače, nogometaši visočke Bosne dobro „guraju“ u Prvoj ligi FBiH i nalaze se na 3.mjestu nakon 10 odigranih kola i zaostaju samo jedan bod za vodećom ekipom Orašja. Zeničani se nalaze na zadnjem mjestu Premijer ligaške tabele nakon prvog dijela prvenstva sa samo 5 bodova i predstoji im grčevita borba za opstanak.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno