Vijesti

Rekonstrukcija u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U proteklom periodu u Službi za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju JU Kantonalne bolnice Zenica uz pomoć poslovnih prijatelja Načelnika Službe izvedeni su radovi u vidu rekonstrukcije dijela Službe.U hodniku Odjela urađen je spušteni strop u kombinaciji monolitnog i modularnog spuštenog stropa od gips-kartonskih ploča sa metalnom podkonstrukcijom i finalnom završnom obradom, kao i moleraj hodnika Odjela, sobe za intezivnu njegu i ambulante Službe.

Neophodan material i finansiranje radova na stropu hodnika Odjela obezbijedio je Strong Auto d.o.o. Zenica, a izvođač molersko farbarskih radova je Wall Paint d.o.o. Zenica. Služba za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju se nalazi u podrumskim prostorijama JU KBZ, koje su nakon dugog niza godina sada sanirane u već navedenim segmentima.

Ovim prekonstrukcije dijela Službe za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgijuutem se u ime Kantonalne bolnice Zenica zahvaljujemo svim donatorima za učinjene i realizovane donacije jer će se na ovaj način olakšati rad uposlenih na Odjelu, posebno imajući u vidu da je u sklopu izvođenja radova obnovljena i pojačana rasvjeta koja će osoblju Službe pomoći pri svakodnevnom radu, a moleraj zidova će pacijentima Službe boravak učiniti ljepšim.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno