Vijesti Zenica

Hifa-Oil finansirala rekonstrukciju konferencijske sale Filozofskog fakulteta u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rekonstrukcijom konferencijske sale poboljšani su uvjeti rada institucije koja će u novom i ugodnom ambijentu nesmetano obavljati svoje nastavne i vannastavne aktivnosti.

Realizacijom brojnih društveno odgovornih aktivnosti kompanija Hifa-Oil se svrstava u uspješne bosanskohercegovačke kompanije koje slijede koncept društveno odgovornog poslovanja i pomažu lokalnoj i široj društvenoj zajednici.

“Brojni su projekti i manifestacije koje kompanija Hifa – Oil podržava u oblasti zdravlja, sporta, kulture, nauke i obrazovanja. Njegovanje korporativne filantropije, pružanje pomoći ugroženim kategorijama stanovništva, ali i ostvarivanje saradnje sa visokoškolskim ustanovama na obostranu korist i zadovoljstvo su samo neki od projekata koji se nalaze u poslovnom planu rada kompanije. Jedan od takvih projekata jeste i obnova dijela infrastrukturnih kapaciteta Filozofskog fakulteta Univerziteta u Zenici. Rekonstrukcijom konferencijeske sale poboljšani su uvjeti rada institucije koja će u novom i ugodnom ambijentu nesmetano obavljati svoje nastavne i vannastavne aktivnosti. Kompanija Hifa – Oil je ponosna što je opremanjem amfiteatra omogućila primjerene uslove za razvoj mladih stručnih kadrova koji će iz ove ustanove izaći tržište rada Bosne i Hercegovine”, poručili su iz Hifa-Oila.

Izvor: akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno