Biznis

Registrujte se: e-računi komunalnih preduzeća

Ugovor o online distribuciji računa
Ugovor o online distribuciji računa
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Registrujte se: e-računi komunalnih preduzeća- Javno preduzeće “Grijanje” d.o.o. Zenica je potpisom sporazuma o saradnji sa “LOOP“ d.o.o. omogućilo svojim korisnicima da na jednostavan i siguran način primaju elektronski svoje račune putem ElGato platforme.

Pored mogućnosti prijema e-računa, arhive e-računa, te uvida u stanje potrošačke kartice – korisnici „Grijanje“ Zenica će od narednog mjeseca svoje račune moći plaćati jednostavno i brzo, elektronskim putem, trajnim nalogom u banci, te gotovinom na brzim blagajnama.
Ova usluga je besplatna!

Zahtjev za elektronsko primanje računa možete podnijeti na stranici www.elgato.ba .

„Grijanje“ Zenica je uz ALBA Zenica druga firma iz Zenice koja je pristupila ElGato portalu i tako pokazala spremnost da svojim korisnicima omogući korištenje modernih tehnologija u svakodnevnom radu i životu, kao i spremnost za očuvanjem okoliša i životne sredine.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem e-maila [email protected] ili na kontakt telefon +387 33 262 650.

ElGato elektronski računi
ElGato elektronski računi


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno