Zenica

Registrujte se i primajte e-račune komunalnih preduzeća Grada Zenice

Registrujte se i primajte e-račune komunalnih preduzeća Grada Zenice
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Registrujte se i primajte e-račune komunalnih preduzeća Grada Zenice  – Javna preduzeća “Vodovod i kanalizacija ” d.o.o. Zenica i „Parking servis“ Zenica su se uključili na ElGato platformu i tako omogućili svojim korisnicima da na jednostavan i siguran način primaju svoje e-račune. Pristupanjem ova dva preduzeća građani sada imaju mogućnost da na jednom mjestu primaju e-račune svih komunalnih preduzeća Grada Zenice.

Korisnici će pored mogućnosti prijema e-računa imati i vlastitu arhivu e-računa, uvid u stanje potrošačke kartice, te će svoje račune moći plaćati jednostavno i brzo elektronskim putem, trajnim nalogom u banci, te gotovinom na brzim blagajnama.

Ova usluga je besplatna!

Zahtjev za elektronsko primanje računa možete podnijeti na stranici www.elgato.ba

Komunalna preduzeća za koja trenutno možete primati svoje elektronske račune u Zenici su: ALBA Zenica, „Grijanje“ d.o.o., J.P. „Vodovod i kanalizacija“ i J.P. „Parking servis“.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno