Zenica

Razmjena učenika dvije zeničke škole

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Razmjena učenika dvije zeničke škole – Mreža vijeća učenika svake godine omogućava učenicima upoznavanje sa drugim školama. Razmjena učenika se odvija na nivou mreVUK kampanje koja je svake godine uspješna.

Mješovita srednja industrijska škola i mješovita srednja škola ˝Mladost˝ u Zenici danas su uspješno završile razmjenu učenika. Učenici su imali mogućnost da prisustvuju nastavi, da pogledaju radionice i radove zanatske škole, da se druže sa svojim kolegama i saznaju odvijanje radnje i dešavanja u svojim okolnim školama. Mješovita srednja Industrijska škola već drugi put realizira razmjenu učenika sa mješovitom školom ˝Mladost˝. Predsjednik vijeća učenika, Salih Dizdarević se oglasio:

˝Već drugi put realiziram razmjenu učenika sa srednjom mješovitom školom¨Mladost¨, veoma smo slični, razlikujemo se po izgledu škole i prostoru, ali smo uvijek jako dobro došli u ovu školu i ljubazno dočekani.˝

Mješovita srednja industrijska škola upućuje pohvale i željno očekuje drugi susret sa kolegama. Mješovita srednja škola ˝Mladost˝ je imala priliku da upozna radionice Industrijske škole , da upozna profesore i cjelokupnu školu. Predsjednica vijeća učenika mješovite srednje škole ˝Mladost˝, Hepić Ajla je uputila toplu zahvalnost na gostoprimstvu i dobrodošlici:

˝Već drugi put surađujemo, možemo reći duži period radimo razmjenu učenika i svake godine smo dobro došli i imamo mogućnost surađivanja sa našim kolegama. Kolegijalnost se razvija a učenici iz dana u dan imaju bolji odnos sa kolegama iz ove škole. Zahvaljujemo se na ukazanoj prilici i očekivamo još ovakvih druženja.˝ Razmjena učenika se odvija u svim srednjim školama, pa pri tome želimo mnogo sreće.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno