Zločini

Razbijanje u kladionici, pljačka prodavnice …

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ulici Dr. Abdulaziza Aska Borića, u sportskoj kladionici „Sport plus“, od strane lica R.R. iz Busovače izvršeno je krivično djelo oštećenje tuđe stvari razbijanjem jednog TV prijemnika. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, dok je lice R.R. lišeno slobode i nad istim je zavedena kriminalistička obrada.

U ulici Augusta Šenoe, u prodavnici „Best“, od strane dva nepoznata maskirana lica, uz prijetnju vatrenim oružjem-pištoljem i upotrebom CS spreja, izvršeno je razbojništvo nad radnicom navedene prodavnice, kojom prilikom su otuđila određenu količinu novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK.

U ulici Prve zeničke brigade, policijski službenici Policijske stanice Crkvice su zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Opel-Merva“, registarskih oznaka 063-A-367, kojim je upravljao P.H. iz Zenice. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da navedene registarske oznake pripadaju drugom vozilu, te su poduzete aktivnosti na dokumentovanju krivičnog djela.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno