Ostali sportovi

Raspored nastupa sportskih ekipa iz Zenice za ovaj vikend

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Raspored nastupa sportskih ekipa iz Zenice za ovaj vikend – Predstojećeg  vikenda, 30. i 31. marta 2019.godine, zeničke sportske ekipe će nastupiti u sljedećim utakmicama i takmičenjima. Donosimo raspored zeničkih ekipa u Zenici i na gostovanjima, do kojeg smo došli do sada:

 SUBOTA, 30.3.2019.:

– Od 17 sati u dvorani Bilmišće u Zenici igra se derbi rukometna utakmica između ŠR Čelik Junior i RK Krivaja iz Zavidovića, uokviru 20.kola Prve lige FBiH, grupa Sjever.

– U 18 sati rukometaši Čelika igraju komšijsku utakmicu sa ekipom RK Bosna 2 iz Visokog, 20.kolo Prve lige FBiH, grupa Sjever, gradska Arena „Husejin Smajlović“ u Zenici, centralni teren.

– Od 20 sati sati u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici igra se veliki košarkaški derbi između OKK Čelik i KK Igman Burch University sa Ilidže, drugoplasiranog na tabeli, u okviru 20.kola A1 lige KSBiH.

–  Košarkašice Čelika gostuju u Banovićima kod lidera na tabeli, RMU Banovići, u okviru 19.kola bh. košarkaške lige za žene, sezona 2018/2019, početak je u 18 sati.

Nogometašice Čelika, u okviru 8.kola Prve ženske lige FBiH (prvo kolo proljetnog dijela sezone), gostuju u Turbetu kod ekipe Rosa Brandis, utakmica je na programu u 15 sati.

  Rođendanski kuglaški turnir KK Čelik u klasik kuglanju, koji će se održati u Kuglani u Kaknju ove subote, 30.3.2019.godine od 11 sati, a povodom 10 godina postojanja KK/BC Čelik Zenica.

 NEDJELJA, 31.3.2019.:

-Od 19 sati na stadionu Bilino polje, igra se komšijski derbi između NK Čelik i FK Mladost iz Doboja kod Kaknja, uokviru 24.kola BHT Premijer nogometne lige BiH (drugo kolo trećeg dijela lige). Prijenos je na platformi Moja TV.

Juniori NK Čelik, u okviru 17.kola bh. Premijer Omladinske lige gostuju kod ekipe FK Krupa na Vrbasu, početak u 11 sati.

Odbojkašice OK Čelik –R gostuju u Sarajevu kod lidera prvenstva, OK „Centar ORT“, u okviru 14.kola Prve lige FBiH, grupa Jug-A2 (zadnje kolo ligaškog dijela takmičenja), početak u 15 sati.

-Meč druge zeničke odbojkaške ekipe, ŽOK Željezara i OK Sloboda II iz Tuzle, koji se trebao igrati u Tuzli je odgođen.

E. Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno