Politika

Ramo Isak otvorio prvi međunarodni turnir iz taekwondoa u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ramo Isak otvorio prvi međunarodni turnir iz taekwondoa u Zenici- Danas je mr. Ramo Isak, kandidat za gradonačelnika Zenice, kao predsjednik organizacionog odbora svečano otvorio prvi međunarodni turnir borilačkih vještina iz oblasti taekwondoa u Zenici.

Turnir je organizovala TaeKwonDo Akadeija ‘Jale’ u sportskoj dvorani na Bilimišću. Na turniru učestvuju sportske ekipe i akademije taekwondoa iz Bosne i Hercegovine, te ekipa iz Karlovca, Republika Hrvatska. Mr. Ramo Isak je istakao da je to veliki događaj za Zenicu koji potvrđuje njenu tradicionalnu otvorenost i sportski duh.

Kao istaknuti sportista iz oblasti borilačkih vještina on je naglasio da veliki broj mladih ljudi koji se bavi ovim i drugim sportovima treba da bude primjer i izazov i za druge omladince kako je sport aktivnost koja ljude zbližuje i koja ih pravilno usmjerava za korisne članove društvene zajednice.

Direktor i trener TaeKwonDo Akadeija ‘Jale’, majstor taekwondoa, gosp. Jasmin Mujanović uručio je posebno priznanje mr. Rami Isaku u znak zahvalnosti za kontinuiranu podršku koju pruža njihovoj sportskoj Akademiji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno