Politika

Podrška iz Kaknja za Naidina Ahmetspahića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Podrška iz Kaknja za Naidina Ahmetspahića- Predizborni skupovi u Arnautima i Klopču, koji su održani u subotu, 24. septembra 2016. godine u potpunosti odišu sloganom U jedinstvu je snaga. Punu podršku SDA Zenica i kandidatu za gradonačelnika, Naidinu Ahmetspahiću, pružio je načelnik općine Kakanj, Nermin Mandra, sa svojim saradnicima i kandidatima za općinsko vijeće Kakanj.

„Naidin Ahmetspahić je jedini kandidat koji Zenicu može voditi naprijed i vjerujem da će pobijediti. Podrška i partnerski odnos sa našom općinom će se nastaviti i u budućem periodu“, izjavio je prilikom svog obraćanja Nermin Mandra, načelnik općine Kakanj.

Predsjednik KIO SDA ZDK Miralem Galijašević, članica Glavnog odora SDA BiH, Nermina Kapetanović, i potpredsjednik SDA BiH, Šefik Džaferović poručili su članovima i simpatizerima Stranke demokratke akcije da je SDA sa svojim partnerima garant političke i svake druge stabilnosti u Bosni i Hercegovini o čemu svjedoče pozitivna događanja na putu BiH ka Evropskoj uniji, a građani Zenice će se moći uvjeriti u to u narednom periodu.

Prisutnima su se obratili i nosilac liste SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore, Spahija Kozlić, kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić i predsjednik OO SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić. U ime kandidata obratili su se Husnija Huseinspahić i Sumeja Šišman, te pozvali građane da 2. oktobra njihov izbor bude SDA Zenica i kandidat za gradonačelika, Naidin Ahmetspahić.
PRESS SLUŽBA SDA ZENICAStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno