Politika

Ramo Isak: o gradskoj administraciji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradski vijećnik i kandidat za gradonačelnika Grada Zenica, mr. Ramo Isak se na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Zenica kritički osvrnuo na rad i neefikasnost gradske administracije. To se prije svega odnosi na sporost i birokratsku tromost pri izdavanju dozvola za gradnju, upotrebnih dozvola za rad i na sve ono što je potrebno da bi ozbiljni inostrani i domaći subjekti investirali u Zenicu.

Zbog toga je zahtijevao da se ubuduće sve neophodne dozvole za rad izdaju u roku od tri dana što bi dodatno potaklo investitore na značajna privredna ulaganja, otvaranje novih radnih mjesta i ekonomsko oživljavanje grada.

Na taj način je gosp. Isak pokazao svoje opredjeljenje da će mu budući prioritet biti da uspostavi punu korelaciju između rješavanja problema ‘lokalne samuprave’ i korištenja ‘globalnih mehanizama’ neophodnih za uspješan privredni razvoj Zenice.

Ramo Isak ASDA

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno