Politika

Ramo Isak: Arnel je radio, zaslužio je i nadam se da će biti imenovan u rukovodstvo parlamenta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak rekao je kako su svi oni koji ga kritikuju zapravo jedni od onih koji su davno tražili usluge od njega te da bi trebalo gledati nečiji rad, a ne ko je čiji sin.

“Hajde da gledamo rad nekoga. Znate li koliko je mene ljudi u životu zaustavilo, a koji me sada kritikuju, i pitali me hajde mi zaposli sina ovdje, pomozi mi ovo. Jedan me moli da mu premjestim sina sa jedne pozicije na drugu. O čemu pričamo, da lažemo javnost. Nećemo”, rekao je Isak gostujući u emisiji BHT1 Uživo.

Njegov sin Arnel Isak je, kaže, bio na izborima već tri ciklusa.

“U jednom je bio na dnu liste, pobijedio je nosioca liste koji je sada ministar, to znači pobijedio je nosioca liste koji je sada ministar u Vladi Zeničko-dobojskog kantona. Onda je bio na izborima za gradonačelnika i osvojio solidan broj glasova. Sada je opet bio na izborima, nije bio nosilac liste, preskočio je i direktno ušao u Parlament”, objasnio je Isak.

Kaže i da unutar stranaka Trojke nema nikakvog problema te da je dogovoreno da Arnel Isak bude imenovan za dopredsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

“Na onima koji nisu dio parlamentarne većine jeste da spinuju i razumijem ih. Razgovarao sam sa Konakovićem i u potpunosti imamo podršku NiP-a, razgovarao sam sa Nikšićem, što se tiče SDP-a u otpunosti je podrška, što se tiče gospodina Forte i Naše stranke također, samo je nastao mali nesporazum”, kaže Isak.

Na kraju je govoreći o Arnelu Isaku kazao da je normalno da svi ne vole svakoga.

“Arnel je radio i zaslužio i nadam se da će biti imenovan. Nema razloga da ne bude imenovan jer je dogovoreno sa koalicionim partnerima”, zaključuje Isak.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno