Ljudi

Rahmanović nastavlja igrati u Sloveniji

Irma Rahmanović
Irma Rahmanović
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rahmanović nastavlja igrati u Sloveniji- Bivša košarkašica RMU Banovići, Jedinstva BH Telekoma iz Tuzle i zeničkog Čelika, i reprezentativka BiH, Irma Rahmanović, karijeru nastavlja u Grosbasketu iz Grosuplja (Slovenija).

Nakon dvostruke krune u dresu Čelika, Irma Rahmanović (25) u avgustu prošle godine karijeru je trebala nastaviti u belgijskom DBC Hauthaleru, ali nije dobila vizu i radnu dozvolu.

Nakon čekanja dugog tri mjeseca, vratila se u BiH. U međuvremenu je dobila ponudu da igra za Grosbasket.

– U utorak, 26. januara konačno sam dobila vizu i odmah sam potpisala za Grosbasket. Sretna sam, jer ću konačno početi igrati – izjavila je Irma Rahmanović.

Očekuje se da će biti pozvana od selektora Gorana Jovanovića u reprezentaciju BiH, kojoj predstoji nastavak kvalifikacija za EP u grupi u kojoj su Turska, Izrael i Rumunija.

U prve tri utakmice ovih kvalifikacija, Jovanović nije pozvao Irmu Rahmanović u reprezentaciju s objašnjenjem da u taktičkim zamislima za nju nije pronašao odgovarajuće mjesto, te joj ne želi smetati na početku karijere u Belgiji!? (Tuzlalive)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno