Ostali sportovi

Ragbijaši Sinja pobjedom protiv Čelika iz Zenice otvorili natjecanje u RRC ligi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ragbijaši Sinja pobjedom protiv Čelika iz Zenice otvorili natjecanje u RRC ligi . U sljedećem nastupu Sinj će snage odmjeriti s Ljubljanom –

Dalmacija Sinj – Čelik 62:13 (38:5) Sinj – SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić. Gledatelja: 300

Sudac: Slobodan Nikolić (Zagreb)

Dalmacija Sinj: D. Jukić (5), S. Brčić, I. Jukić (5), D. Brčić, M. Miloš, T. Miloš, Budimir (10), Tomić, Klarić-Kukuz, Prološčić (20), Vučković (5), Vučemilo, Grčić, Efendić (5), Pavlović (7), I. Brčić, Labrović (5), Ratković, J. Jukić, Maras, Šolto, Lalić.

Čelik Zenica: Tufekčić, Kadrić, Fetić, Halilović, Topčić, Begović, S. Tufekčić, Selimbegović (5), Armin, Spahić (3), Memić, F. Spahić, Bišić, Mrgić, Begić (5).

Bila je to uvjerljiva predstava Sinja, ali u svakom slučaju treba kazati da su gosti stigli u prilično izmijenjenom sastavu, s dosta juniora i niti jednom zamjenom, kao i bez trenera. Sinj se od prvih minuta nametnuo, razlika u kvaliteti bila očigledna, a shodno tome i rezultatski plus u korist domaćih rastao je iz minute u minutu.

Do poluvremena je Sinj ostvario prednost od 38:5, a jednako se nastavio i u nastavku, kada su priliku zaigraju dobili i igrači s klupe. Za ovu priliku u momčadi Dalmacije nije bilo igrača Makarske rivijere, isključivo su igrali Sinjani. U sljedećem nastupu Sinj će snage odmjeriti s Ljubljanom.

Dalmacijadanas.hr



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno