Zenica

Radionica kreativnosti za djecu u Edukativno-zabavnoj igraonici “4 kutka”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Radionica kreativnosti za djecu u Edukativno-zabavnoj igraonici “4 kutka” – Povodom nastupajućeg Međunarodnog dana žena u Edukativno-zabavnoj igraonici “4 kutka” će biti organizirana radionica kreativnosti za djecu. Tokom radionice djeca će dobijati jednostavne zadatke za kreiranje čestitki za najdraže žene u njihovom društvu, njihove mame, seke ili tetke.

Radionica će se održati u prostorijama igraonice, u zgradi Akse na drugom spratu (ulica Dr. Safveta-bega Bašagića) u periodu od 17:00h – 19:00h. Cijena učešća na radionici je 5,00 KM po djetetu, a svi potrebi materijali će biti obezbjeđeni od strane igraonice. Sve aktivnosti u toku radionice će biti praćene i realizovane uz asistenciju stručnog osoblja. Broj učesnika radionice je ograničen, a rezervacije možete uraditi lično u prostorijama igraonice, putem maila: [email protected] ili telefonski na broj 064 42 831 42. Za više informacija slobodni ste kontaktirati osoblje igraonice putem navedenih kontakata.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno