Info

Radi i putuj 2020. u Americi – Otvorene prijave za Work&Travel Experience BiH program

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Work and Travel je programu kulturološke razmjene kojim stičete mogućnost da provedete do pet mjeseci u SAD radeći sezonske studentske poslove sa svojim vršnjacima iz cijelog svijeta i da putujete širom Amerike. Agencija Experience organizuje ovaj program u BiH u saradnji sa zvanično akreditovanim američkim organizacijama.

Poslovi su uglavnom u turističkoj djelatnosti: rad u hotelima, restoranima, buticima, ili zabavnim parkovima. Poslovi se plaćaju od 7,5$ – 15$ po satu.
Experience agencija nudi izbor više od 70 lokacija po čitavoj Americi gdje možete da radite. U pitanju su lokacije sa velikim brojem turističkog sadržaja.

Da biste učestvovali u programu studentske razmjene potrebno je zadovoljiti sljedeće uslove:
1. Da ste student osnovnih ili diplomskih studija,
2. Da redovno polažete ispite
3. Da imate između 18 i 30 godina
4. Da posedujete nivo znanja engleskog jezika koji odgovara željenom poslu

Prijavljivanje na program traje od 1. oktobra. Za više informacija možete posjetiti web stranicu (https://experienceusa.ba/work-and-travel/) ili profile na Facebook-u i instagramu Work and Travel Experience BIH.

Sva pitanja možete slati i na: [email protected] ili direktno na kontakt tel : 065/359-396.
Takođe, prezentacije programa su organizovane na mnogim fakultetima u Sarajevu, Banjaluci, Istočnom Sarajevu, Mostaru, Zenici i drugim gradovima naše zemlje. Napominjemo da je u ovom programu, 2019. godine učestvovalo 600 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine.

Na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta u Zenici, održaće se prezentacija ovog programa u srijedu, 13.11.2019. godine sa početkom u 14:00h, u sali broj 10. Pozivamo sve studente koji su zainteresovani da saznaju više o ovom programu, da prisustvuju prezentaciji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno