Sudske klupe

Racije u ZDK: oduzeto 13 vozačkih dozvola, ekstazi, marihuana, nož….

Foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Racije u ZDK: oduzeto 13 vozačkih dozvola, ekstazi, marihuana, nož…. – Sinoć je u Zenici, Maglaju, Visokom i Kaknju MUP Zeničko-dobojskog kantona je obavio nekoliko pretresa. Pretresi, racije i pregledi su uobičajeni postupci, odobreni posebnim planom od nadležnih sudova, radi preventivnog djelovanja.

U Zenica je kod osobe A.M pronađena ručna bomba, a on je uhapšen. U Lašvi prilikom kontrole kod H.A iz Kaknja pronađen nož. Kod osobe M.M iz Sarajeva pronađena su dva džointa, palica, oko 6 grama “zeljaste materije”, oko 8 grama “praškaste materije” i određjena količina “tableta”.

Kod osobe S.R iz Tešnja pronađeno sedam tableta ekstazija. U Maglaju je u pet objekata pregledano 116 osoba i izdato sedam prekršajnih nalogfa, U Visokom je pregledana tri objekta, 20 vozila, te 31 osoba. U kaknju je na formiranim punktovima pregledano 30 vozila i 18 osoba, dok je u Zenici oduzeto 13 vozačkih dozvola.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno