Info

Putovanje dobitnika nagrade MySky

Putovanje dobitnika nagrade MySky
Putovanje dobitnika nagrade MySky

Putovanje dobitnika nagrade MySky- Emir Hasanović, dobitnik nagrade nagradne igre ˝Tag, Like and Share˝, agencije MySky Tuzla, uživao u dvodnevnom nezaboravnom putovanju u Beču sa sestrom Eminom.

Putovanje dobitnika nagrade MySky 2

Emir Hasanović, učenik iz Srebrenika, dobitnik je nagrade u nagradnoj igri ˝Tag, Like and Share˝, koju je agencija MySky iz Tuzle organizovala za svoje facebook fanove, u periodu od 07. – 21. decembra 2015. godine. Ime dobitnika izvučeno je 25. decembra 2015. godine., te objavljeno na MySky facebook stranici i portalima u regiji.

„Odličan osjećaj, vrijedna nagrada najbolje agencije, za mene i moju sestru. Uzbuđeni smo zbog putovanja u Beč i zahvaljujemo se MySky na ovoj nagradi“, izjavio je naš dobitnik, Emir.

Emir je sa sestrom uživao u nezaboravnoj posjeti Beču, jednoj od najvećih svjetskih metropola. Beč je u ovom periodu godine poznat po prazničnim sniženjima i totalnim rasprodajama, pa pored posjete poznatim gradskim obilježjima, dobitnici nagrade su obilazak Beča svakako iskoristili i za šoping u velikim tržnim centrima.

˝U ime oboje želim da se zahvalim na ovom putovanju koje ćemo sigurno pamtiti˝, izjavio je Emir nakon povratka iz Beča.
Podsjećamo da su pravo na učešće u nagradnoj igri imali svi fanovi facebook stranice MySky, koji su u potpunosti odradili slijedeća tri koraka: na sliku nagradne igre bilo je potrebno kliknuti „sviđa mi se“, podijeliti istu na svom facebook zidu i tagovati prijatelja sa kojim želite putovati.
„Veliko nam je zadovoljstvo sto smo usrećili jednog učenika, baš u vrijeme školskog raspusta i ućinili mu ovaj zimski odmor nezaboravnim“ – rekli su nam iz MySky.

MySky, tuzlanska agencija koja je u saradnji sa Montenegro Airlines-om uspostavila zračnu liniju Beč-Tuzla-Beč sa tuzlanskog aerodroma, nastavit će da nagrađuje vjerne korisnike svojih usluga, jer sreća i zadovoljstvo na licima korisnika naših usluga je ono čemu težimo.

Vaš MySky

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem