Politika

Puna podrška mještana Vrselja: Veličanstven skup za veliku izbornu pobjedu Nezira Pivića i SDA

Mještani Vrselja dali su snažnu podršku profesoru Neziru Piviću u utrci za gradonačelnika Zenice, kao i budućim vijećnicima sa liste SDA za Gradsko vijeće. Na sinoćnjem velikom predizbornom skupu predstavljen je izborni program “Za jaku Zenicu”, koji je definisao stotine projekata za bolju perspektivu grada i sela.

“Naš program ima 11 politika, 140 mjera, kapitalne investicije i projekte od posebnog značaja. Svoja obećanja smo zapisali u program koji ćemo realizovati tačku po tačku. Ja sam dosad napisao tri knjige. Ova je najtanja, ali je najslađa, jer valja, ako Bog da, na njoj raditi. Imamo rješenje za svaku mjesnu zajednicu”, rekao je Pivić.

Najvažniji projekti koji će se realizirati u MZ Vrselje su izgradnja prostorija mjesne zajednice sa društvenim domom, rekonstrukcija vodovodne mreže, završetak izgradnje školskog igrališta, izgradnja zaštitne ograde na putu Rebrovac – Vrselje, sanacija klizišta iz 2014. godine te uređenje i betoniranje puteva unutar sela.

“Naš program je realan, a sva naša obećanja smo uvijek ispunjavali. Projekti vlasti SDA potpuno su promijenili imidž Zenice i utrli put razvoja koji je naprasno prekinut 2016. godine. Naši građani moraju imati uslove za kvalitetniji život, bez svađa i političkih previranja koja nameće aktuelna vlast na čelu sa Kasumovićem. Izađite na izbore i zajedno kaznimo svađalačku i nazadnu politiku koja je Zenicu dovela u najteže beznađe nakon rata”, poručio je Pivić.

Mještani su ovacijama ispratili profesora Pivića i kandidate sa liste za Gradsko vijeće, uvjereni da će Vrselje u noći 15. novembra proslaviti briljantnu izbornu pobjedu Stranke demokratske akcije, kako predviđaju i nezavisne izborne ankete.

Za jaku Zenicu!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem