Naše

Psi lutalice napali kokošinjac, djeca dobi 2 i 6 godina umalo stradala

Posljedice napada u Visokovcima
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Psi lutalice napali kokošinjac, djeca dobi 2 i 6 godina umalo stradala – Kako su nam javili čitaoci, danas oko 16.20 sati u zeničkom naselju Visokovci (kod Lokvina) čopor od sedam pasa lutalica napao je kokošinjac i dvorište mještanina F.B. U tom trenutku ispred ispred kokošinjca se nalazilo dvoje djece, dobi od dvije i šest godina.
Djeca su bila svega par metara od mjesta klanja i rasčupavanja kokoši i sve su gledala ukočena, srećom da su krvoločni psi brzo otišli iz dvorišta, jer su se lako mogli okrenuti i na njih, kaže nam čitalac A. B., koji sumnja da psi koji su napali kokoši obitavaju u nelegalnom privatnom Azilu/prihvatilištu koje se nalazi u susjednim Lokvinama.
-Svakog dana se u selu pojavljuju novi psi, koji se sve čašće dovoze i ostavljaju, kaže nam A. Odranije je poznato, a čitaoci našeg portala su ukazivali da su, nama nepoznate osobe, u ovom selu upostavile “privatni Azil” u namjeri da sklone sa zeničkih ulica određen broj pasa, koji bi završio u legalnom Azilu osnovanom od strane Grada, u selu Stranjani.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno