Rekreacija

Prvo testiranje Krav Maga akademije

Prvo testiranje Krav Maga akademije
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvo testiranje Krav Maga akademije – U organizaciji Krav Maga akademije Zenica, održano je prvo testiranje praktikanata ovog sportskog kolektiva, za P (Practitioner) Levele. Testiranje su održali instruktori/ispitivači Mahir Hasandić iz Visokog i Elvir Huseinspahić iz Zenice, obojica licencirani Krav Maga instruktori.

Većina kandidata je zadovoljila sve potrebne kriterije za Level koji su testirani. Za P1 Level je položilo 15 kandidata, dok su za P2 Level položila dva kandidata, dva su ostvarila uslovni prolaz, a jedan kandidat nije zadovoljio potrebne kriterije.

Testiranje je trajalo ukupno četiri sata, izuzetno fizički naporno, a kandidati su imali postavljene raznovrsne zadatke koji su za cilj imali oslobađanje od različitih hvatova, gušenja, u različitim situacijama i položajima, odbrane od udaraca te napada hladnim oružjem.

Pored navedenog kandidati su bili izloženi konstantnom psihološkom pritisku, stresu, što za cilj ima da kandidat pokaže da je osposobljen da pozitivno reaguje na realne ulične prijetnje i napade, koji se svaki dan mogu desiti bilo kome i na bilo kojem mjestu.

Na kraju testa, instruktori su čestitali svim kandidatima na uspješno položenom Levelu.

Prijave u novu grupu Krav Maga akademije Zenica se uskoro završavaju, a po završetku, već naredne sedmice, novi praktikanti će početi sa redovnim treninzima.
___________________________

Krav Maga akademija Zenica
mob./Viber: 38762 644 830
www.kravmagazenica.com 
facebook: Krav Maga Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno