Rukomet

Prvo pojačanje: Ante Dragičević se vraća u RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jedan od najboljih ljevorukih igrača RK Čelik posljedjih godina u Prvoj ligi Federacije BiH, Ante Dagičević, nakon godinu dana nastupanja za RK Slobodu iz Tuzle, vraća se u RK Čelik!

To je eksluzivna vijest i prvo ovogodšnje pojačanje novog Premijerligaša BiH, RK Čelika.

“Ante je jedan odličan rukometni znalac i rukometni fanatik, koji uživa u treniranju i igranju rukometa. Uz to je i sjajan čovjek. Kao ljevoruki igrač, igra na poziciji desnog krila i desnog beka. Pred-prošle godine bio je golgeter sezone RK Čelika i prvi strijelac Prve lige F BiH, a posljednjih godinu dana je nastupao za RK Slobodu iz Tuzle. Po dogovoru RK Čelika i RK Slobode, sa kojom imamo odličnu poslovnu i prijateljsku saradnju, sporazumno smo se dogovorili da se Dragičević na godinu dana  iz Slobode vraća u RK Čelik i u nared-noj takmičarskoj sezoni on će ponovo nastupati za svoj RK Čelik. To nas veoma raduje. Hvala našim sportskim prijateljima iz RK Slobo-de, posebno direktoru Slobode  Mirzi Buliću na razumjevanju i sara-dnji. Ante je dobrodošao u svoj Čelik, jer on je rukometni i ljudski biser!” – izjavio je Pane Škrbić za naš portal, očigedno veoma zado-vojan povratkom Dragičevića u redove RK Čelika.

Ante Dragičević dodaje:

“Radost je moja i Čelikova obostrana, jer se vraćam u klub koga vo-lim i među ,,raju’’ koju znam i obožavam. U RK Čeliku se osjećam izvanredno i drago mi je da ću ponovo sarađivati sa predsjednikom Škrbićem koga veoma cijenim i trenerom Mikijem Filipovićem. Zajedno sa svojim saigračima daću sve od sebe za dobar plasman RK Čelika u Premijer ligi BiH” – izjavio je Ante Dragičević, povratnik u RK Čelik iz tuzlanske Slobode.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno