Zabava

Prvi trailer za historijsku dramu “NAJMRAČNIJI ČAS” (DARKEST HOUR)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uživajte u prvom traileru za historijsku dramu “NAJMRAČNIJI ČAS” (DARKEST HOUR), u kojoj Gary Oldman igra ulogu Winston Churchilla.

Najmračniji čas (Darkest Hour) je uzbudljiva i inspirativna istinita priča koja počinje uoči Drugog svjetskog rata, kada Winston Churchill (Gary Oldman, nominovan za Oskara) samo nekoliko dana nakon što je imenovan za premijera Ujedinjenog Kraljevstva, mora da se suoči sa jednom od svojih najturbulentnijih i najvažnijih odluka: da istraži pogodnosti mirovnog sporazuma sa nacističkom Njemačkom ili da bude odlučan u borbi za ideale i slobodu svog naroda. Dok nezaustavljive Njemačke trupe prolaze Zapadnom Evropom i prijetnja od invazije je neizbježna, javnost je nespremna, kralj je skeptičan, a iz njegove stranke se organizuju zavjere i spletke, Churchill mora izdržati svoj najmračniji čas, okupiti naciju i pokušati da promijeni tok svjetske historije.

Pogledajte trailer za “NAJMRAČNIJI ČAS”:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno