Zabava

Prvi trailer za film “PORED NAS”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi trailer za film “PORED NAS” – Zadovoljstvo mi je da vas obavijestimo da je stigao prvi trailer filma “PORED NAS”, nastavka kino hita iz 2015. godine, filma “PORED MENE”!

Redatelj Stevan Filipović (Šejtanov ratnik, Šišanje, Pored mene), producent Branislav Jević i producentska kuća HYPNOPOLIS predstavljaju nam prvi trailer filma “PORED NAS” u kome ćemo gledati omiljene, dobro poznate likove. Srednjoškolci koji su se suočili sa problemima odrastanja i života u modernom, tehnološkom društvu, u noći kada su bili zaključani u školi bez mobilnih telefona, sada su pred novim izazovima.

Očekivani nastavak, “PORED NAS” svoje junake uvodi u još ekstremniju i još intenzivniju priču. Lazar (Slaven Došlo), Strahinja (Nikola Glišić), Tadija (Darko Ivić), Jelena (Milica Majkić), Isidora (Gorica Regodić), Sofija (Jelena Puzić), Srba (Nikola Dragutinović), Sandra (Matea Milosavljević), Kosta (Marko Panajotović), Raša (Rastko Vujisić), Dobrica (Anđelko Beroš) i drugi, poslije sedam godina dobit će poziv da učestvuju u novom rijaliti programu pod nazivom “Prirodna selekcija”.

Scenario za ovaj film zajedno su napisali redatelj Stevan Filipović i Milena Bogavac, direktorka fotografije je Maja Radošević, kostimograf je Biljana Tegeltija Bojanić, kompozitor je Aleksandar Ranđelović, dizajn Aleksandra Jovanić, dizajn zvuka radili su Zoran Maksimović i Ognjen Popić, a producent i izvršni producent filma je Branislav Jević.

“U filmu “PORED MENE” glavne likove smo izmjestili iz njihovog prirodnog okruženja, tako što smo im oduzeli mobilne telefone. U “PORED NAS” idemo korak dalje: ne samo da neće imati pristup modernim tehnologijama, već će biti izmješteni iz urbane sredine na koju su navikli, u divljinu. Njihovi postupci bit će isprovocirani ekstremnim uslovima”, istakao je Stevan Filipović, redatelj filma.

Svi glumci izrazili su veliko zadovoljstvo što će se ponovo naći u ulogama koje su bile značajne za njihovu karijeru i što će ponovo sarađivati sa ekipom koja je prvim filmom postigla veliki uspjeh.

Film “PORED NAS” bit će sniman na planinama Tara, Kopaonik i Durmitor i na Crvenom jezeru u Hrvatskoj. Početak snimanja je planiran na proljeće 2018. godine.

U distribuciji UNA FILMA za teritorij Bosne i Hercegovine”PORED NAS” u kina stiže početkom 2019. godine.

Prvi trailer možete pogledati putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno