Zabava

Prvi trailer regionalne hit komedije “Patuljci sa naslovnih strana”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi trailer regionalne hit komedije “Patuljci sa naslovnih strana” – Stigao je prvi trailer nove regionalne hit komedije PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA koja će u našim kinima biti premijerno prikazana 25. januara 2018. godine

Najnovija komedija u režiji poznatog reditelja Milorada Milinkovića (“Mrtav Ladan”, “Čitulja za Eskobara”) na fantastičan način prikazat će život najvećeg reality maga na ovim prostorima, koga igra briljantni Gordan Kičić. Milorad Milinković, ujedno je i scenarista filma PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA, a veliku glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi poznati domaći glumci. Producent filma je Peđa Bajčetić, produkcijska kuća “Bombona Production”, dok je ko-produkcija i distribucija izvršena u saradnji sa kompanijama “Livada Produkcija” i “Taramount Film”.

O FILMU:

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvijezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vrijeđa ljude koji se na taj show prijave i zbog toga je jako cijenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne riječi magnetski privlače gledalište i ratinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se mijenja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade djevojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvijezdu. Smještaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo namještaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uvjeri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spašava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću reality programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je cijeli njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi ratinge?

Prvi trailer nove regionalne hit komedije pogledajte na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno