Zabava

Multiplex Ekran Zenica: tri nova filma od 16. novembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran Zenica: tri nova filma od 16. novembra – Naučno fantastična 3D avantura “LIGA PRAVDE (3D)”, drama BH režisera Alena Drljevića koja vas neće ostaviti ravnodušnim “MUŠKARCI NE PLAČU” i animirana sinhronizovana avantura “PAT I MAT” od 16. novembra na programu Multiplexa Ekran Zenica

LIGA PRAVDE (3D)

Odlična glumačka postava Gal Gadot, Amy Adams, Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Ezra Miller i Ray Fisher pod redateljskom palicom Zacka Snydera, postaju Wonder Woman, Lois Lane, Batman, Superman, Aquaman, The Flash i Cyborg! Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmjera..

Termini projekcija svaki dan od: 17:30 i 20:30 sati

Trailer filma “Liga pravde (3D)” možete pogledati na linku:

MUŠKARCI NE PLAČU

Bosanskohercegovački kandidat za nagradu Oscar. Bosna i Hercegovina, 15 godina nakon rata. Deset muškaraca su jedini gosti zabačenog, planinskog hotela. Grupu čine jedan trener i devet učesnika radionice koja bi trebalo da im pomogne da se suoče s prošlošću. Svi učesnici su veterani rata, nekadašnji pripadnici više različitih vojski koje su devedesetih godina prošlog vijeka ratovale jedne protiv drugih širom bivše Jugoslavije.

Termini projekcija svaki dan od: 18:30 i 20:15 sati

Trailer filma “Muškarci ne plaču” možete pogledati na linku:

PAT I MAT

Junaci vašeg i našeg djetinjstva nakon premijere na 4. Dječijem FIlm Festivalu dolaze na redovni kino program. Pat i Mat su 40 godina jedan drugom bili najbolje komšije. Sada su odlučili da se osvrnu na svoj ludi život. Šta može biti bolje od kućnog filma na 35-milimetarskoj traci na kojoj su zabilježeni brojni trenuci iz njihovog svakodnevnog života? Na tavanu imaju kutiju punu filmova i projektor ispod stepenica pa će svojim obožavateljima rado prikazati svoje dogodovštine. No ne bi oni bili oni kad pritom ne bi upali u milion neprilika. Ovaj put se suočavaju s podmuklim kaktusom i suhim drvetom te odlučuju “osvježiti” svoj dom originalnim građevinskim rješenjima.A budući da živimo u 21. vijeku, u kojem se na sve strane propagira zdrav život, Pat i Mat pokušavaju biti fit i vježbaju na sobnom biciklu. Hoće li im sve to poći za rukom

Termini projekcija svaki dan od: 17:00 sati
Subotom i nedjeljom u dodatnim terminima: 10:30, 12:30, 14:30 i 17:00

Trailer filma “Pat i Mat” možete pogledati na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno